Informace

Rodinný dům, 6+1

Nabízíme k pronájmu nově kompletně zrekonstruovaný řadový dům s 5 ložnicemi a 3 koupelnami, který splňuje požadavky na moderní bydlení. Dům se nachází v klidné rezidenční zástavbě na okraji Hostivařského lesoparku, nedaleko Hostivařské přehrady. Lokalita s plnou občanskou vybaveností v blízkém dosahu a rychlým spojením ke stanici metra Háje, trasa C.

Hlavní úroveň domu nabízí obývací pokoj s krbem, plně vybavenou kuchyní a přístupem na terasu a zahradu, šatnu, toaletu a vstupní halu. V horním patře je umístěna hlavní ložnice s en-suite koupelnou (vana, toaleta), další tři ložnice, koupelna (sprchový kout), samostatná toaleta a prádelna. V suterénu je relaxační místnost (příp. pracovna či ložnice pro hosty), koupelna (sprchový kout, toaleta), technické zázemí, skladové prostory a vstup do garáže.

Výhledy do zeleně, dřevěné podlahy, dlažba, podlahové vytápění, vestavěné skříně, francouzská okna, elektricky ovládané předokenní rolety, plynový kotel, výborná izolace, centrální vysavač, myčka, mikrovlnná trouba, alarm, zahrada se skleníkem a studnou. Garáž pro 2 auta a 2 vyhrazená stání před domem. Záloha na spotřebu energií 6000 Kč měsíčně. K dispozici od 1.11.2018 (příp. od 1.10.2018).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30164
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    250 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    110 m²
  • Pozemek
    397 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž a 2 venkovní parkovací stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.