Informace

Rodinný dům, 4+1

Nabízíme k pronájmu řadový dům s 3 ložnicemi, 3 koupelnami a půvabnou zazahrádkou, situovaný ve slepé ulici v klidné rezidenční čtvrti plné zeleně v Praze 6 Řepích. Lokalita v rychlém dosahu občanské vybavenosti, jen pár kroků od Japonské školy, pět minut jízdy od Německé školy a nákupního centra Metropole Zličín.

Dům nabízí v šesti polopatrech obývací pokoj s krbem a lodžií, plně vybavenou kuchyň s jídelním prostorem, ložnici se vstupem na terasu a zahradu, druhou ložnici s koupelnou (vana, toaleta), třetí ložnici a otevřenou pracovnu / hernu s koupelnou (sprchový kout, toaleta). V suterénu domu je třetí koupelna (vana, toaleta) s technickým zázemím, prádelna, 2 skladové místnosti a chodba s vestavěnými skříněmi.

Laminátové podlahy, dlažba, francouzská okna, žaluzie, předokenní rolety, plynový kotel, pračka, sušička, myčka. K dispozici je garáž a parkovací stání před garáží. Poplatky se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29983
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha
    200 m²
  • Garáž
    Ano
  • Pozemek
    120 m²
  • Parkování
    Garáž a parkování před garáží.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.