Informace

Rodinný dům, 4+kk

Útulný, kompletně zrekonstruovaný částečně zařízený rodinný dům s krytou terasou a okrasnou zahrádkou ve dvoře, situovaný ve vilové části Starých Modřan. Klidná rezidenční lokalita se spoustou zeleně, širokou občanskou vybaveností a sportovním zázemím. Pár kroků od Rakouského gymnázia, v blízkém dosahu English International School of Prague, výborná dostupnost do centra, pár min. chůze k tramvajové zastávce, autobusové spoje.

Prakticky navržený interiér je velmi vhodný pro rodiny s dětmi. V přízemí domu se nachází prostorná kvalitní kuchyň s jídelním prostorem a otevřený obývací pokoj s krbem, ložnice / pracovna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou s bidetovou sprškou, hala s vestavěnými skříněmi a vstupní chodba. V patře jsou umístěny dvě samostatné podkrovní ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly a toaletou a šatna. Suterén tvoří skladové prostory, prádelna a technické zázemí.

Dřevěné a laminátové podlahy, dlažba, dřevěné trámy, osvětlené schodiště, lednice amerického typu, dvě trouby, plynový sporák Baumatic, myčka Siemens, alarm, zahradní domek, podkrovní úložný prostor. Velká garáž s vjezdem na dálkové ovládání, jedno parkovací stání na pozemku, bezproblémové parkování na ulici. Poplatky se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    21891
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    200 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    100 m²
  • Pozemek
    400 m²
  • Parkování
    Garáž a parkovací stání na pozemku.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.