Informace

Byt, 1+kk

Tato zrenovovaná vybavená garsoniéra se nachází ve zvýšeném přízemí klasického bytového domu se společnou zahradou ve vnitrobloku. Budova stojí v klidné ulici v centru Žižkova, v blízkém dosahu parků Vítkov, Parukářka a Riegrovy sady, v lokalitě s velmi rychlou dostupností do centra - 10 min na Václavské náměstí. V okolí je dostupná plná občanská vybavenost a veškeré služby, zastávka tramvaje je vzdálena pár minut chůze od domu (2 minuty jízdy k Hlavnímu nádraží). Nedaleko se nachází vyhlášené divadlo Járy Cimrmana a žižkovská dominanta - vyhlídková televizní věž.

Byt má obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, vestavěné patro na spaní a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Nové vybavení, vysoké stropy, laminátová podlaha, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, vytápění infračervenými topnými panely, elektrický boiler na teplou vodu, rozkládací pohovka, základní nádobí, TV, broadband internet. Záloha na společné služby, spotřebu energií a internet: 2000 Kč měsíčně.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37014
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    20 m²
  • Celková plocha
    20 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.