Informace

Byt, 3+kk

Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruovaný, plně zařízený byt s balkonem a 2 koupelnami ve 3. patře pečlivě zrenovovaného bytového domu s novým výtahem a zachovanými původními prvky. Dům stojí ve vyhledávané rezidenční lokalitě na Vinohradech s rychlou dostupností do centra, u zastávky tramvaje, pouhé dva bloky od stanice metra Jiřího z Poděbrad, sadů Svatopluka Čecha a sadů Bratří Čapků, v lokalitě s plnou občanskou vybaveností v bezprostředním okolí.

Byt tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, ložnice s balkonem orientovaným do vnitrobloku, samostatná koupelna, druhá ložnice s en-suite koupelnou a vstupní hala s vestavěnými skříněmi. Obě koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Výhledy do zeleně, zachované původní prvky, vysoké stropy, parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, plynový kotel, pračka, sušička, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, rozkládací sedačka, TV. Záloha na společné domovní služby a spotřebu energií se platí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35785
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    89 m²
  • Balkon
    2 m²
  • Celková plocha
    91 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.