Informace

Byt, 2+kk

Nabízíme k pronájmu slunný, kompletně zařízený byt s balkonem do klidného vnitrobloku, situovaný v 6., nejvyšším patře Rezidence Drahobejlova (2014) s kamerovým systémem a podzemními garážemi. Budova se nachází pár kroků od zastávek tramvají a pouhých 5 minut chůze od stanice metra Českomoravská, obchodního centra Galerie Harfa a O2 Areny. Výhodou lokality je kromě velmi dobré občanské vybavenosti také dostatek zelených ploch pro relaxaci i sportovní aktivity (oblíbená cyklostezka), například v rozlehlém parku Podviní nebo podél říčky Rokytka.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelním pultem, 1 ložnice, koupelna s vanou a toaletou a vstupní hala s vestavěnou skříní a velkým zabudovaným úložným prostorem. Západně orientovaný balkon, přístupný z obývacího pokoje i ložnice, skýtá krásný pohled na západy slunce.

Vyšší standard vybavení, dřevěné podlahy, vyhřívaná dlažba v koupelně, sanita Hansgrohe, pračka, plastová okna, žaluzie, centrální topení, vestavná lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba, TV. V ceně je zahrnuto 1 garážové stání, UPC internet a TV. Záloha na společné služby, vodu a vytápění: 2800 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35270
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    52 m²
  • Balkon
    8 m²
  • Celková plocha
    60 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.