Informace

Byt, 4+kk

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený podkrovní mezonet se 2 koupelnami a lodžií s výhledem do zahrad ve vnitrobloku ve 4., nejvyšším patře zrekonstruované secesní budovy s novým výtahem. Dům se nachází v klidné, stromy lemované ulici v těsné blízkosti Riegrových sadů, pár minut chůze od náměstí Jiřího z Poděbrad se stanicí metra, zastávkou tramvají, stanovištěm pravidelných farmářských trhů a množstvím kvalitních kaváren, trendy bister a restaurací. Vyhledávaná lokalita s velmi rychlou dostupností do centra a k plné občanské vybavenosti.

Spodní úroveň bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní a lodžií, 1 ložnice s koupelnou se sprchovým koutem, prostorná šatna, samostatná toaleta a vstupní chodba. V horním patře jsou 2 samostatné ložnice a koupelna s vanou a toaletou.

Dřevěné a laminátové podlahy, dlažba, dřevěné trámy, bezpečnostní vstupní dveře, vestavěné úložné prostory, plynový kotel, pračka, myčka, kabelové připojení UPC, sklep. Byt je možno kompletně dozařídit za vyšší nájemné. Poplatky za společné domovní služby a vodu: 700 Kč/osoba/měsíc. Plyn a elektřina budou převedeny na nájemce.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32820
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    150 m²
  • Lodžie
    5 m²
  • Celková plocha
    155 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.