Informace

Byt, 2+kk

Zrekonstruovaný, plně zařízený byt v 1. patře činžovního domu v populární lokalitě Výtoň - Podskalí. V klidné ulici v blízkosti nábřeží Vltavy a rekreační zóny náplavky, botanické zahrady, památkové zóny Vyšehrad a přilehlých parků, povltavské cyklostezky a kláštera Emauzy. Velmi rychlá dostupnost do centra, pár bloků od stanice metra a zastávky tramvají na Palackého (Karlovo) náměstí, plná občanská vybavenost v blízkém okolí.

Byt má plně vybavenou kuchyň ve vstupní hale, obývací pokoj, 1 ložnici s množstvím vestavěných skříní a úložných prostor, koupelnu se sprchovým koutem a vytápěnou podlahou, toaletu a technickou / úložnou komoru s pračkou a sušičkou.

Zachované původní prvky, vysoké stropy, velká okna, úložné prostory, kvalitní vinylové podlahy DISANO, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, akumulační kamna, rozkládací sedačka, myčka, mikrovlnná trouba, kompletní kuchyňské vybavení, TV, videotelefon, alarm, sklep, vstup do budovy na čip. Poplatky za společné domovní služby, vodu, topení a elektřinu 3700 Kč měs./1 osoba, 4400 Kč měs./2 osoby. K dispozici od ledna 2022 nebo po dohodě dříve.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28470
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    50 m²
  • Celková plocha
    50 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.