Informace

Byt, 1+kk

Nové, kompletně zařízené studio s lodžií a krásným výhledem do okolní zeleně, situované v 1. patře bytového domu na poloostrově obklopeném dvěma rameny řeky Vltavy. Budova je součástí nově vybudovaného obytného komplexu DOCK s 24hodinovou recepcí v postupně revitalizované nábřežní čtvrti na pomezí Karlína a Libně. Plná občanská vybavenost v blízkém dosahu, tramvajové spoje, jedna krátká zastávka ke stanici metra Palmovka. Aktivní relaxaci umožnují Thomayerovy sady s Löwiteho mlýnem, golfové odpaliště a sportovní centra s tenisovými kurty. Kulturní scéna je zastoupena Divadlem pod Palmovkou a galerií DOX.

Interiér tvoří obývací pokoj / ložnice s plně vybavenou kuchyní a přístupem na balkon, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstupní chodba.

Vestavěné skříně, dřevěné podlahy, dlažba, podlahové vytápění, bezpečnostní vstupní dveře, francouzská okna, elektrické předokenní žaluzie, rozkládací pohovka, pračka se sušičkou, indukční varná deska, myčka, mikrovlnná trouba, lůžkoviny, TV, videotelefon, zahradní nábytek, výtah, ostraha. Bezproblémové parkování na ulici. Záloha na společné služby, vodu a vytápění 2200 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26476
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    42 m²
  • Balkon
    4 m²
  • Celková plocha
    46 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.