Informace

Rodinný dům, 2+kk

Nízkoenergetický dům se střešní terasou a atraktivním výhledem je součástí moderního uzavřeného komplexu s několika domy a bazénem, rozkládajícího se ve vyhlášené vinařské oblasti přímo u vodní nádrže Nové Mlýny v malebné přírodě mikulovského mikroregionu. Investiční nemovitost s odhadovanou návratností cca do 15 let (letní sezóna 2021 již plně zaplněna).

Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyní a prosklenou stěnou s přístupem na terasu, dále ložnice, koupelna, samostatná toaleta a předsíň. Z dolní terasy vede schodiště na střešní terasu, k domu přiléhá venkovní kůlna vhodná například na uskladnění kol.

Vybavení zahrnuje keramickou velkoformátovou dlažbu, v koupelně a chodbě vyhřívaná podlaha, plastová okna s izolačním trojskly, bezfalcové dýhové interiérové dveře s nadstandardní výškou 210 cm, vstupní dveře 3. bezpečnostní třídy, kvalitní koupelnové zařizovací předměty a otopný žebřík, elektrické vytápění, přípojku internetu a TV optický kabel. Dolní terasu se zahradním nábytkem lze zastínit elektricky ovládanou markýzou, na střešní terase je příprava pro instalaci vířivky. K domu přísluší dlážděné parkovací stání. Majitelé či uživatelé domu mohou využívat venkovní bazén s plochou pro opalování. Nabízený dům má jednu z nejlepších pozic přímo u bazénu, díky své poloze se dům odpoledne nepřehřívá a také poskytuje dostatečné soukromí. Uzavřený areál je přístupný přes recepci, správcovská společnost zajišťuje provoz, úklid i veškerou komunikaci s klienty. Kupní cena zahrnuje kompletní vyobrazené vybavení.

Projekt je zasazen do bezprostřední blízkosti Mušovských jezer, překrásné lokality rozsáhlých vinic v sousedství chráněné krajinné oblasti Pálava, která společně s nedalekým Lednicko-valtickým areálem tvoří nejvýraznější přírodní dominantu jižní Moravy. K benefitům této oblasti patří skvělé víno, široká síť cyklostezek i turistických tras, ideální podmínky pro rybaření i příjemné výletní kavárny a restaurace s tradiční i moderní gastronomií. V sousedních Pasohlávkách, kde byl vybudován rozlehlý aquapark, mají vzniknout termální lázně evropského významu. Brod nad Dyjí se nachází pouhých 15 minut jízdy od Mikulova s kompletní občanskou vybaveností a 35 minut od Brna.

Interiér 61,86 m2, terasy 45,6 m2, zastavěná plocha 82 m2, zahrada 35 m2, pozemek 117 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39301
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    62 m²
  • Terasa
    46 m²
  • Užitná plocha
    108 m²
  • Zastavěná plocha
    82 m²
  • Zahrada
    35 m²
  • Pozemek
    117 m²
  • Parkování
    1 venkovní parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Informace o projektu

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.