Informace

Rodinný dům, 4+kk

Jedinečný rekreační objekt nebo romantické bydlení uprostřed nádherné přírody v obci Petrušov nedotčené masivní zástavbou nabízí objekt původní kaple s platným stavebním povolením na rekonstrukci a přestavbu do podoby rodinného domu. Stylový interiér, silný genius loci a dokonalé soukromí zajištěné nemožností další výstavby v bezprostředním okolí.

Budova má dvě podlaží (2 × 47 m2) a 2 mezipatra o výměře 2 × 8 m2 (jedno z nich je věž s velkými okny).

Součástí prodeje je platné stavební povolení na přestavbu na rodinný dům. Přestavba odsvěcené kaple nepodléhá dohledu památkového úřadu a byla zahájena v r. 2018. Je zde nové zastřešení a elektřina. Chybí WC, kanalizace i voda. Na pozemku lze vyvrtat studnu, vrt na pozemku je možný. Příjezd je po nezpevněné komunikaci.

Dům se nachází na klidném místě, ale zároveň ne zcela na samotě, v tradiční malé obci ležící necelých 10 km od Moravské Třebové s pěkně upraveným historickým jádrem a kompletní občanskou vybaveností. Ve Starém Městě, pod který Petrušov spadá, funguje mateřská i základní škola, prodejna potravin nebo pošta. Obec se nachází u Zábřežské vrchoviny se smíšenými lesy, kvetoucími loukami, malými říčkami a zemědělskou krajinou. Petrušov je vzdálen cca 45 minut od Olomouce a 1,5 h od Brna, cestu urychlí chystané prodloužení dálnice D35.

Podlahová plocha 94 m2, zastavěná plocha 82 m2, zahrada 644 m2, pozemek 726 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38895
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    94 m²
  • Zastavěná plocha
    82 m²
  • Zahrada
    644 m²
  • Pozemek
    726 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.