Informace

Rodinný dům, 6+kk

Podsklepený rodinný dům se slunnou zahradou stojí v klidné ulici v blízkosti centra Čelákovic, v místě s kompletní občanskou vybaveností a perfektní dopravní dostupností.

Vstupní úroveň tvoří obývací pokoj propojený s kuchyní a jižně orientovanou zahradní terasou, ložnice, koupelna, 2 šatny, spíž, zádveří a schodišťová chodba. V patře jsou 3 ložnice, koupelna, samostatná toaleta a šatna. Půda nabízí úložný prostor či místo pro klidnou pracovnu. V suterénu je umístěna místnost pro saunu, prádelna, toaleta, sprcha a chodba.

Dům z r. 2012 je zateplený, zděný cihlami Ecoton, vnitřní příčky jsou v prvním podlaží z cihel Porotherm ve druhém pak sádrokartonové, střešní krytina Bramac. Okna jsou plastová zn. Vekra s izolačními dvojskly. Součástí vybavení je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, centrální vysavač, příprava na saunu, zabezpečovací zařízení s možností napojení na PCO, přípojka TV, internetu, WiFi a domovního telefonu v každé místnosti. Vytápění je plynové, v interiéru je podlahové topení nebo radiátory. Parkování pod přístřeškem na pozemku a před domem. Na zavlažované zahradě stojí studna.

Dům je součástí vilové čtvrti ležící jen pár minut chůze od centra Čelákovic, v blízkosti několika mateřských škol, základní školy i gymnázia, plaveckého bazénu, domu dětí a mládeže, kulturního domu nebo supermarketu. V okolí je také několik restaurací, kavárna, cukrárna, pošta i lékárna. Město má přímé a rychlé spojení s Prahou, cesta vlakem na Masarykovo nádraží trvá necelou půlhodinu, spojení s okolními městy zajišťují též autobusy. Cesty autem urychluje nedaleký nájezd na dálnici D11. Okolí je vyhlášené pro pískovny a rybníky s plážemi.

Interiér 264,2 m2, terasa 25,3 m2, zastavěná plocha 121 m2, zahrada 498 m2, pozemek 653 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33752
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    264 m²
  • Terasa
    25 m²
  • Užitná plocha
    289 m²
  • Zastavěná plocha
    121 m²
  • Zahrada
    498 m²
  • Pozemek
    653 m²
  • Parkování
    Parkování pod přístřeškem na pozemku
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.