Informace

Rodinný dům, 4+kk

Jihovýchodně orientovaný rodinný dům s útulným posezením pod 2 pergolami stojí na okraji malebné jihočeské vesničky zasazené do krajiny s hlubokými lesy a rybníky. Místo poskytující absolutní klid a soukromí je vzdálené jen pár minut jízdy od veškerých služeb.

Dispozice dvoupodlažního částečně podsklepeného objektu se sedlovou střechou s bobrovkami se skládá z obývacího pokoje, kuchyně, 2 ložnic, koupelny, samostatné toalety, komory, kotelny, předsíně a chodby. K domu přiléhá maštal a stodola. Obytnou plochu je možné rozšířit o již zateplené podkroví.

Dům průběžně procházel rekonstrukcí (například rozvodů vody, elektřiny a odpadů, koupelny, podlah, oplocení a vrat), bylo zavedeno ústřední topení s novými radiátory a automatickým kotlem na hnědé uhlí a pelety. Na betonových podlahách jsou položeny masivní dubové parkety a dlažba. Dřevěná eurookna s dvojskly, dveře masivní dubové. Voda je z vlastní studny s 18metrovým vrtem k vydatnému pramenu, kanalizace je svedena do septiku. Parkování v garáži. Součástí prodeje je architektonický projekt na úpravu zahrady.

Mateřská a základní škola se nachází v nedalekých Bělčicích nebo v Blatné, obě města jsou vzdálena do 5 minut jízdy autem i autobusem. Zde jsou také obchody včetně supermarketů, lékaři, úřady, bankomaty nebo restaurace. Blatná je známá zejména pro svůj zámek s velkou upravenou zahradou a oborou.

Interiér 137 m2, zastavěná plocha 310 m2, zahrada 441 m2, pozemek 1 167 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29369
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    137 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    310 m²
  • Zahrada
    441 m²
  • Pozemek
    1 167 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.