Informace

Rodinný dům 4 + kk, E01a

Mimořádně úsporný dům v zeleni a zároveň v docházkové vzdálenosti všech služeb bude součástí nově vznikajícího developerského projektu. 20 domů vynikající působivým architektonickým zpracováním s důrazem na propojení domu se zahradou a na praktické dispoziční řešení.

Do domu se vstupuje přes kryté závětří a následnou vstupní chodbou do technické místnosti a toalety. Na chodbu navazuje obytný pokoj s prostorem pro kuchyňský a jídelní kout. Jídelní i obývací část je díky velkým francouzským oknům otevřena do zahrady. Horní podlaží se skládá z ložnice s vlastní šatnou a en-suite koupelnou, dvou dětských ložnic a společné koupelny. Všechny pokoje mají výstup ven na přidružené balkonky. Před domem je jedno kryté parkovací stání.

Dům má předsazenou dřevěnou konstrukci, která přispívá k většímu soukromí a tvoří polokrytý prostor u balkonů v horních patrech či částečně krytý prostor v přízemí, aniž by bránila výhledu. Konstrukci je možno nechat porůst vegetací a vytvořit tak polosoukromá atria u jednotlivých pokojů či teras. Díky konstrukci celý projekt působí jednotným dojmem.

Ke standardnímu vybavení domu patří plovoucí dřevěná podlaha v obytných místnostech a keramická dlažba v koupelnách, toaletách, vstupní chodbě a technologické místnosti. Na terase jsou prkna ze sibiřského modřínu. Okna jsou dřevěná EURO s celoobvodovým kováním, zasklená izolačním trojsklem, vstupní dveře EURO, včetně kování, lakované vnitřní dveře. Vytápění je tepelným čerpadlem vzduch/voda s vnitřní jednotkou s vestavěným elektrickým kotlem a nerezovým zásobníkem teplé vody, vytápění má ekvitermní regulaci (teplota topné vody se automaticky mění v závislosti na venkovní teplotě). Podlahové vytápění má mimo jiné ve všech místnostech možnost manuální regulace. Rozvod televize ve všech pokojích, domácí videotelefon, TV anténa, datový rozvod.

Projekt se nachází v klidné lokalitě na kraji lesa, zároveň v pěším dosahu kompletní městské infrastruktury s kulturním i sportovním vyžitím. Naučná stezka, rybníky, turistické trasy i cyklostezky, přírodní park – to vše v bezprostředním okolí. Ve městě, jehož dominantou je rokokový zámek, fungují mateřské školky, dvě základní školy, obchody, poliklinika i pošta. Poloha je také výhodná díky snadnému napojení na dálnici D4 a autobusovému spojení s Prahou, které trvá cca 30 minut.

Interiér 115 m2, pozemek 354 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26755
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    115 m²
  • Zastavěná plocha
    93 m²
  • Pozemek
    354 m²
  • Parkování
    1 kryté parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    A

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.