Informace

Pozemek

Pozemek o celkové výměře 3 131 m2 s nádherným výhledem do údolí se nachází v příjemné lokalitě u lesa na kraji obce Mezouň bez masivní výstavby, v blízkosti Prahy i královského města Beroun, golfového resortu ve Vysokém Újezdu a u hrance Českého krasu, přibližně 10 minut jízdy od okraje Prahy. Kupní cena zahrnuje projektovou dokumentaci na rodinnou vilu od architektonických studií Ateliér Vostracký a Pizinger Morix s platným stavebním povolením.

Mírně svažitá plocha se skládá ze dvou sousedních pozemků, stavebního (1 559 m2) a nestavebního (1 572 m2). Příjezd je po zpevněné komunikaci. Na pozemku je zavedena elektřina. Rozvody plynu, vody, kanalizace a telefonu jsou připraveny v silnici.

Maximální zastavitelnost stavebního pozemku činí 20 %, na ploše tak může vzniknout dům se zastavěnou plochou až 311,8 m2. Součástí nabídky je stavební povolení na dům navržený architektem Jaromírem Pizingerem a včetně kompletní dokumentace (projekt a podrobné vizualizace interiéru). Dle návrhu zde může vzniknout moderní prosklená vila, která bude mít v hlavní úrovni velkoryse pojatý obytný prostor (75 m2) s kuchyní a jídelnou, hlavní ložnici se šatnou, druhou ložnici, koupelnu s finskou a parní saunou, toaletu a prádelnu. V suterénu je plánován prostor pro kancelář s archivem, fitness, šatnu, sprchu, technickou místnost a garáž pro 4 vozy. Velikost nestavební části pozemku umožňuje vytvořit velkou zahradu, kde bude dostatek místa na okrasnou i užitkovou část, dětské hry i relaxaci.

Lokalita je velmi dobře dostupná díky blízkému sjezdu z dálnice D5 (exit 5). Cesta až do centra metropole trvá okolo půl hodiny, na parkoviště P+R u stanice metra Zličín 10 minut. V obci funguje mateřská škola, prodejna potravin nebo knihovna, s Prahou má přímé spojení příměstským autobusem. Krásné okolí vybízí k venkovním aktivitám – kolu, běhu i procházkám, 6 minut jízdy je vzdálen golfový resort Albatross, blízko je do Českého krasu s mnoha přírodními památkami.

Celková plocha 3 131 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37784
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    3 131 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.