Informace

Pozemek

Rozlehlý pozemek o celkové výměře 7 578 m2 s projektem na moderní roubený dům stojí v krásné krajině přírodního parku Bílého potoka. Místo nacházející se 2 kilometry od Domašova a necelých 20 km od Brna je ideální pro toho, kdo touží po čistém vzduchu a spojení s přírodou, zároveň není odříznut od světa a může se zapojit do čilého komunitního života obce.

Mírně svažitý pozemek leží na naprosto klidném místě na konci vsi, navazuje na něj les. Stavební část má rozlohu asi 2 000 m2. Elektřina je na pozemku (stojí zde antoníček), voda je zajištěna z hloubkového vrtu s výtěžností pro 3 domy, kanalizaceje na hranici pozemku. Část příjezdu zatím po zpevněné polní cestě, do 3 let bude vybudována plnohodnotná příjezdová komunikace (závazek obce).

Kupní cena zahrnuje projekt rodinného domu, který počítá se 4 ložnicemi (včetně rodičovské ložnice s vlastní koupelnou, šatnou a terasou) a obytným prostorem propojeným s hlavní velkou terasou.

Malebným údolím Bílého potoka vede pohodlná cesta pro procházky i cyklovýlety, v zimě na běžky. V obci, která bývala středověkou osadou, jsou potraviny, mateřská škola, rekreační středisko s restaurací a bazénem, sokolovna nebo ranč s možností vyjížděk na koních či poníkovi, zajímavostí obce je napoleonský kříž. Širší občanská vybavenost včetně základní školy a pošty funguje v Domašově vzdáleném 3 minuty jízdy autem či autobusem. Sousední osada Šmelcovna je vyhlášená každoroční akcí Vítání jara, jejíž tradici založil Petr Bezruč. Obec má přímé autobusové spojení s Brnem, cesta trvá 30 minut. Jízdy autem urychluje blízký nájezd na dálnici D1.

Celková plocha 7 578 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33327
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    7 578 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.