Informace

Pozemek

Stavební pozemek v příjemné rezidenční oblasti Vraného nad Vltavou nabízí příjemný klid a bohatou zeleň v okolí. Výborná je také občanská vybavenost a dostupnost do centra Prahy - pouhých 20 minut jízdy autem. K pozemku vede asfaltová cesta a je zde vybudován rovněž přívod elektřiny a vody. Zastavěnost pozemku možná až do 40% jeho výměry.

Vrané nad Vltavou je oblíbená rezidenční a rekreační lokalita s dojezdem do Prahy už za 16 minut mimo špičku. Jen pár kroků od domu je dostupná autobusová zastávka, díky které se lze dostat už za 5 minut k vlakovému nádraží v centru obce, v blízkosti je dostupná také základní škola, školka, dětské hřiště, supermarket či BMX park.

970 m2

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    15757
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    970 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.