Informace

Byt, 2+kk

Zrekonstruovaný světlý byt se zachovanými původními prvky je umístěn v pěkném prvorepublikovém bytovém domě s předzahrádkou. Reprezentativní místo na Vinohradech v ulici, kde stojí plno architektonicky významných budov včetně vil F. A. Libry nebo Jana Kotěry.

Praktické dispoziční uspořádání bytu ve 4. podlaží nabízí obývací pokoj se slunným arkýřem, ložnici orientovanou na sever do zeleného vnitrobloku, dále kuchyni, koupelnu, samostatnou toaletu, šatnu, spíž a vstupní halu. Z arkýře se otevírá hezký široký výhled na okolní vilovou čtvrť i do dalekého okolí.

Na podlahách jsou repasované původní parkety, okna jsou dřevěná, v arkýři špaletová. V domě je výtah, přístup k domu je přes oplocenou upravenou předzahrádku. K bytu přísluší sklep. Parkovat lze na ulici v zóně pro rezidenty.

Pěkná lokalita se vzrostlými zahradami, ideální pro milovníky architektury 1. poloviny 20. století, se nachází v pohodlném dosahu centra i všeho potřebného. Tramvajová zastávka je vzdálena necelých 5 minut chůze, v docházkové vzdálenosti je i stanice metra Flora. V blízkosti funguje supermarket, lékárna, několik kaváren i restaurací.

Interiér 56,7 m2, sklep 4,1 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Vybavení

  • Výtah

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43511
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 263 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    57 m²
  • Celková plocha
    57 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.