Informace

Byt, 3+kk

Světlý byt s garážovým stáním a terasou se nachází v komorním nízkoenergetickém rezidenčním projektu z roku 2018 s privátní zahradou, který je zasazen do naprosto klidného místa Prahy 5 – Radlice u hranice přírodního parku.

Dispozice bytu ve 2. podlaží se skládá z obytného prostoru s kuchyní a jídelnou, hlavní ložnice s walk-in šatnou, druhé ložnice, velké vstupní haly, centrální koupelny (s vanou), samostatné toalety a spíže. Ze všech pokojů je možné vstoupit na prostornou terasu.

Standard vybavení zahrnuje dubové třívrstvé podlahy, velkoformátovou dlažbu a obklady v koupelnách, dřevěná eurookna s trojskly, bezpečnostní a protipožární vstupní dveře, zásuvky pro TV, SAT a data v každé obytné místnosti a klimatizaci v hlavní ložnici. Kuchyňská linka od společnosti Sykora je vybavena spotřebiči Electrolux (varná deska indukční). Vytápění a ohřev vody z centrální kotelny (tepelné čerpadlo vzduch-voda doplněné elektrokotlem), na střeše domu jsou solární panely. Součástí kupní ceny je garážové stání a sklep. Dům je vybaven výtahem, rezidenti mohou využívat zahradu s dětským hřištěm.

Rezidence byla vystavěna na konci slepé ulice, dále se už rozkládá přírodní park Prokopské údolí. Místo je dobře dostupné, kousek od domu staví autobusový spoj ke stanici metra Anděl (Na Knížecí), dojít lze i ke stanici metra a tramvaje Radlická. Nedaleko funguje sportovní centrum, plavecký bazén, tenisové kurty, mateřská a základní škola, restaurace nebo farmářský obchod. Jízdy autem usnadňuje rychlé napojení na Městský okruh.

Podlahová plocha 88,5 m2, terasa 14,43 m2, sklep 3,1 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    43340
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    89 m²
  • Terasa
    14 m²
  • Celková plocha
    103 m²
  • Parkování
    Parkovací stání v podzemní garáži.
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.