Informace

Byt, 2+kk

Nabízíme nový mezonetový apartmán s možností využití pro rekreaci i trvalé bydlení uprostřed nádherné a čisté přírody v CHKO Žďárské vrchy, v místě poskytujícím možnost lesních procházek, přírodního koupání i golfu. Předpokládaný termín dokončení 10/2022.

Ve vstupní úrovni (ve 2. podlaží domu) se nachází obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout, koupelna s toaletou, komora a předsíň. V podkroví je ložnice.

Ke standardu patří plovoucí laminátová podlaha, okna s tepelně-izolačními dvojskly, protipožární vstupní dveře, kompletně vybavená koupelna a velkoformátová dlažba i obklady. K jednotce přísluší venkovní parkovací stání. Pro rezidenty je k dispozici ohniště na grilování.

Obec disponuje širokou občanskou vybaveností, jsou zde prodejny potravin, pošta, škola, knihovna, bankomat, lékárna, restaurace i cukrárna. Bohatý výběr z volnočasového vyžití nabízí přírodní park, koupací rybník, dětské hřiště, muzeum historických motocyklů, devítijamkové golfové hřiště i malý skiareál. Místo obklopují zalesněné Ždárské vrchy, cesta z Brna sem trvá cca 1,5 h, z Prahy necelé 2 h.

Interiér 65,3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42794
  • Cena celkem
    4 550 000 Kč / 179 700 €
  • Podlahová plocha *
    65 m²
  • Celková plocha
    65 m²
  • Parkování
    Venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.