Informace

Byt, 6+kk

Nový ateliér s velkou terasou a 2 garážovými místy, který právě vzniká v rezidenčním projektu Ateliéry Strašnice. Klidné zelené místo v sousedství sportovního areálu a parku Gutovka i v pěším dosahu stanic metra. Prodej formou postoupení smlouvy o smlouvě budoucí kupní, předpokládaný termín předání bytu červenec 2022.

Účelná kompozice rozděluje jednotku v 8. podlaží na společenskou, rodičovskou a klidovouu zónu. Ve společenské části je obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na téměř stometrovou terasu. Část vyhrazená rodičům zahrnuje ložnici, pracovnu, koupelnu a šatnu. V klidové části jsou 3 ložnice (1 se vstupem na terasu) a 2 koupelny.

Ke standardu vybavení patří vícekomorová plastová okna s celoobvodovým kováním a mikroventilací, řízené větrání s rekuperací, centrální vytápění, datové rozvody, vstupní bezpečnostní protipožární dveře a interiérové dveře s výškou 210 cm, detektor kouře, příprava na klimatizaci, na závlahu zatravněné části terasy a na vířivku. Koupelny jsou nadstandardně vybaveny, podlahy mohou být položeny dle přání nových majitelů. K bytu přísluší sklep a 2 garážová stání. Dům je vybaven výtahem a přístupovým systémem s bezkontaktní identifikací.

Lokalita ideální pro rodinné bydlení poskytuje kompletní občanskou vybavenost a široké možnosti sportovního vyžití. V blízkosti je mateřská a základní škola i gymnázium, sportovní centrum s tenisovými a beachvolejbalovými kurty, skatepark, minigolf, lanové centrum a několik dětských hřišť i venkovních posiloven. Pár minut chůze od domu je stanice metra Skalka a Strašnická, v dosahu jsou také tramvajové zastávky, hned u domu staví autobus.

Podlahová plocha 154,05 m2, terasa 90,2 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    42360
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    155 m²
  • Terasa
    90 m²
  • Celková plocha
    245 m²
  • Parkování
    Dvě garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.