Informace

Byt, 2+kk

Byt se dvěma balkony a garážovým stáním je umístěn v 6. podlaží nového rezidenčního komplexu s množstvím zeleně, vznikajícího ve čtvrti Modřany u břehu Vltavy.

Dispozici tvoří obývací pokoj s prostorem na kuchyňskou linku a se vstupem na balkon, ložnice s druhým balkonem, koupelna (se sprchovým koutem, WC, umyvadlem a přípojkou na pračku) a předsíň.

Ke standardu patří dřevěná eurookna s izolačními dvojskly, dřevěné podlahy, datová a televizní zásuvka v obou pokojích, vstupní protipožární dveře bezpečnostní třídy 2, rekuperační jednotka k automatickému přísunu čerstvého vzduchu, vytápění z centrální domovní kotelny. K jednotce přísluší sklep a parkovací stání v garáži střežené kamerovým systémem.

Dobře dostupná lokalita procházející zdařilou revitalizací se mění na moderní čtvrť s veškerými službami, parkem a širokými možnostmi sportovních aktivit. V bezprostřední blízkosti se nachází golfové hřiště, volnočasový areál a cyklostezka, po níž lze dojet za 20 minut na výtoňskou náplavku nebo za 25 minut až do centra. Tramvajová zastávka s častými spoji do centra je vzdálena 8 minut chůze.

Podlahová plocha 48,8 m2, balkony 7,5 a 7,7 m2, sklep 4,5 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39908
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    49 m²
  • Balkon
    15 m²
  • Celková plocha
    57 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.