Informace

Byt, 4+kk

Velkoryse pojatý podkrovní mezonetový byt s terasou je umístěn v secesním domě v lokalitě širšího centra u parků Folimanka a Na Bělce, v pěším dosahu oblíbené výtoňské náplavky. Centrum 5 minut tramvají, veškerá občanská vybavenost na dosah ruky.

Ve vstupní úrovni (v 6. podlaží) se nachází obývací pokoj prosvětlený ateliérovými okny, kuchyně, 2 ložnice směřující do klidného vnitrobloku, koupelna, samostatná toaleta a předsíň. Z obývacího pokoje vede schodiště na galerii vhodnou například pro pracovnu nebo knihovnu. V této horní části je dále umístěna hlavní ložnice se šatnou, světlou koupelnou a terasou s úchvatným výhledem na panorama metropole včetně Pražského hradu.

Součástí vybavení jsou velká dřevěná okna, vinylové podlahy (Quick step), krb na biolíh, částečně zařízená kuchyně (myčka, chladnička s mrazničkou, horkovzdušná a mikrovlnná trouba).

Místo poskytuje vše potřebné ke každodennímu životu a zároveň je skvěle dostupné. V blízkosti fungují kavárny, restaurace i typické nuselské hospůdky, obchody včetně supermarketu, lékárny, školy od mateřských po střední včetně ScioŠkoly, je zde také Divadlo Na Fidlovačce. Přímo u domu je tramvajová zastávka s velkým množstvím spojů včetně nočních. Pár kroků vede do parku Folimanka se širokými možnostmi sportovního vyžití, blízko je také park Na Bělce, vystoupat lze na legendami opředený Vyšehrad nebo se pohodlně projít na náplavku.

Interiér 156,9 m2, terasa 5,4 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39326
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 900 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    157 m²
  • Terasa
    5 m²
  • Celková plocha
    162 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.