Informace

Byt, 3+kk

Příjemně klidné bydlení nabízí perfektně udržovaný, kompletně zařízený byt s balkonem a okny do zeleně. Leží ve 3. podlaží nízkoenergetické bezbariérové budovy s výtahem a garáží, citlivě zasazené do historického jádra Dolních Měcholup, které si dodnes dokázalo udržet svůj venkovský ráz.

Praktické dispoziční řešení nabízí obývací pokoj (35,7 m2) se slunným balkonem, 2 ložnice (12,3 m2 a 10,3 m2) orientované do velkého zeleného vnitrobloku, prostornou vstupní halu, koupelnu (se sprchovým koutem, WC a bidetem) a technickou místnost s přípojkou na pračku a sušičku.

Při stavbě byl kladen důraz na co nejnižší energetickou náročnost. K ní přispívají kvalitní dřevěná eurookna s izolačními trojskly elektricky ovládanými žaluziemi, solární panely na střeše domu a teplovzdušné vytápění s rekuperací tepla a funkcí automatického větrání. Kuchyňská linka je plně vybavena vestavnými spotřebiči, ve vstupní hale jsou vestavěné skříně. K jednotce přísluší garážové stání a sklep. Obyvatelé mohou využívat společnou kočárkárnu/kolárnu/lyžárnu, vstup do budovy střeží kamerový systém, ovládání garážových vrat je pomocí mobilního telefonu.

Dům stojí obklopen zelení, v krátké docházkové vzdálenosti funguje základní škola, soukromá školka, sportovní hala, prodejna potravin, cukrárna nebo pošta. Necelou minutu chůze je vzdálena autobusová zastávka, kde staví spoje ke stanici metra Skalka (12 minut jízdy). V dosahu je rodinný zábavní park, golfové hřiště i několik nákupních center včetně outletového. Čtvrť obklopují velké zelené plochy, díky kterým tato část unikla masivní průmyslové výstavbě. Na východní straně se rozkládá přírodní park Říčanka s rybníky, loukami i lesy, na západní straně Hostivařský lesopark.

Podlahová plocha 79 m2, balkon 9,8 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    39106
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    79 m²
  • Balkon
    10 m²
  • Celková plocha
    89 m²
  • Parkování
    Parkovací stání v podzemní garáži
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.