Informace

Byt, 2+kk

Designový podkrovní mezonet s terasou a úchvatným výhledem je součástí zrekonstruovaného secesního domu. Žádaná lokalita v blízkosti Riegrových sadů a náměstí Jiřího z Poděbrad, kde je plno útulných kaváren, trendy bister a farmářských stánků.

Ve vstupní úrovni bytu v 5. nadzemním podlaží je umístěna ložnice, toaleta a předsíň s úložnými prostory. V podkroví se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a terasou s výhledem na věž kostela sv. Prokopa a zalesněný vrch Vítkov. Je zde také koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Půdní vestavba vznikla v r. 2011. Neotřelý interiér vyniká množstvím důmyslných řešení dokonale využívajících prostor. Na podlahách je litá betonová stěrka, okna jsou dřevěná, stěny obklopují vestavěné úložné plochy. Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči Siemens (včetně myčky nádobí a indukční varné desky). Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Obývací pokoj je klimatizovaný, v ložnici je příprava na klimatizační jednotku. Vytápění plynovým kotlem.

Dům stojí na rozhraní Vinohrad a Žižkova v blízkosti kampusu VŠE, v místě s kompletní infrastrukturou včetně zdravotnických služeb nebo sportovišť. Výborná dostupnost centra pešky i tramvají (zastávka je vzdálena pouhých 300 m), v dochozí vzálenosti je také stanice metra Jiřího z Poděbrad. 5 minut chůze je vzdálen park Rajská zahrada a navazující Riegrovy sady, náměstí Radost s parkovou úpravou nebo Mahlerovy sady.

Interiér 58,7 m2, terasa 6,35 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    38659
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    59 m²
  • Terasa
    6 m²
  • Celková plocha
    65 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.