Informace

Byt, 2+1

Světlý východně orientovaný byt se nachází ve 2. podlaží stylového prvorepublikového bytového domu u stanice metra Vltavská nedaleko Strossmayerova a Řezáčova náměstí. Interiér je v původním stavu před rekonstrukcí, lze si tak vytvořit prostor dle vlastních představ. Družstevní vlastnictví.

Plocha bytu je rozdělena na obývací pokoj s jídelnou (22,8 m2), ložnici (18,9 m2), kuchyni, koupelnu s WC a vanou, předsíň, halu a komoru. Rekonstrukce dle plánku je po odsouhlasení družstva proveditelná. Vizualizace v inzerátu jsou pouze ilustrativní.

Interiér je vhodný k modernizaci, částečná rekonstrukce proběhla v r. 2011 (koupelna, kuchyně, rozvody vody, podlahy v předsíni a hale). Stoupačky jsou po rekonstrukci, v blízké době budou vyměněna okna. Na podlahách jsou původní parkety, okna jsou původní špaletová. Výhled z okna zpříjemňuje zelená plocha parčíku. Centrální vytápění. Možnost internetového připojení. Dům je udržovaný, je zde výtah. K jednotce přísluší sklep. Bezproblémové parkování pro rezidenty na modré zóně. Měsíční náklady na byt činí 4 000 Kč.
V budoucnu se bude po provedení rekonstrukcí oken a silnoproudých rozvodů v představenstvu družstva projednávat převod bytu z družstevního do osobního vlastnictví.

Velmi dobře dostupná lokalita leží v těsném sousedství centra Prahy, v pěším dosahu Stromovky, Letenských sadů a Strossmayerova náměstí. Jen pár kroků od domu je stanice metra linky C a zastávka několika linek tramvají Vltavská, cesta do centra trvá okolo 5 minut. V blízkosti se nachází základní a mateřská škola. V okolí funguje množství kaváren, pekařství, restaurací a obchodů, na Řezáčově náměstí se konají farmářské trhy. Blízko je do Národní galerie, artového kina Bio oko nebo na Výstaviště.

Interiér 63,1 m2, sklep 2,5 m2. Vizualizace představují možnost dokončení interiéru.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    36209
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 982 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    63 m²
  • Celková plocha
    63 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.