Informace

Byt, 3+kk

Útulný mezonetový byt s krbem, klimatizací a garážovým stáním je umístěn ve 2. a 3. podlaží komorního bytového domu bez výtahu v klidné ulici nedaleko lesoparku na Bohdalci, v lokalitě s dobrou občanskou vybaveností a výbornou dostupností centra.

Vstupní úroveň se skládá ze 2 ložnic orientovaných na jih do vnitrobloku, dále koupelny s vanou, samostatné toalety / technické místnosti (s přípojkou na pračku) a předsíně. Podkroví s přiznanými trámy a krbem tvoří otevřený prostor s obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou a pracovním koutem.

Půdní vestavba byla vytvořena v r. 2004, vstupní podlaží prošlo v r. 2013 rekonstrukcí. Podkroví je klimatizované. Podlahy v přízemí jsou dřevěné, v patře plovoucí podlaha. Okna dřevěná střešní Velux a plastová. Nová kuchyně na míru od truhláře je vybavena vestavnými spotřebiči. Vytápění zajišťuje kondenzační kotel značky Haier. K jednotce přísluší dřevěná úložná kóje na oploceném dvoře, k dispozici je i společný sklepní prostor v domě. V kupní ceně je zahrnuto také garážové stání ve vedlejší novostavbě. Před domem je oplocená předzahrádka, společný dvůr slouží obyvatelům domu k posezení či grilování.

Dům stojí v tiché uličce Brtnická s tradiční bytovou zástavbou a zahradami, na úpatí zalesněného kopce Bohdalce, který tvoří jednu z největších zelených ploch na území Prahy 4 a nabízí výhledy do údolí Botiče a staré Michle. V bezprostřední blízkosti funguje supermarket, v pěším dosahu je kavárna, restaurace a mateřská škola. V krátké vzdálenosti je obchodní centrum Eden nebo sportovní areál Hamr a další sportoviště. Přímé spojení s centrem zajišťují tramvaje, cesta na Karlovo náměstí trvá cca 15 minut. Cesty autem usnadňuje rychlý nájezd na Jižní spojku.

Celková podlahová plocha 132,8 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35616
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    133 m²
  • Celková plocha
    133 m²
  • Parkování
    Garážové stání ve vedlejším domě
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.