Informace

Byt 1 + kk, 1.PP, č. 102

Byt 1+kk s terasou v novém projektu kompletně zrekonstruovaného secesního domu z roku 1911 Orelská 13 situovaného v klidné lokalitě pražských Vršovic, pár kroků od Vršovického náměstí nebo kultovní ulice Krymská. Dům nabízí pečlivě zrenovované společné prostory se zachovanými původními architektonickými prvky, jako jsou lodžiové stěny nebo schodišťové zábradlí, či repliky původních dřevěných dvoukřídlých dveří. Plánované dokončení 1. kvartál 2021.

Dispozice bytu v zahradním podlaží nabízí hlavní obytnou místnost s přípravou na kuchyni, klenutým stropem a francouzským oknem vedoucím na soukromou terasu/předzahrádku, koupelnu a vstupní chodbu.

Byt se bude předávat dokončený, ke standardu budou patřit dubové parkety, velkoformátová dlažba, skleněná zástěna a topný žebřík v koupelně, vestavěná skříň s úložnými prostory a přípojkou na pračku v předsíni, povrch terasy z exotického dřeva bangkirai a osvětlené záhonky.

Lokalita Vršovic prochází dynamickou proměnou, za kterou stojí nejen městská část, ale i řada sousedských projektů a iniciativ. Nejzářivějším příkladem nové tváře Vršovic je ulice Krymská, kterou deník The New York Times označil za jednu z 12 nejoblíbenějších evropských ulic. Krymská i její okolí překypují ryze lokálními podniky – od bister, kaváren a domácích pekáren až po komorní kino, jógové studio a nejrůznější pop-up projekty. Nedaleko se nachází Havlíčkovy sady s vlastní vinicí a na opačné straně sportovní areál s bazénem nebo nákupní centrum. Tramvajová zastávka je vzdálena 250 metrů od domu, do centra Prahy se lze dostat za pár minut. Místo také umožňuje rychlé napojení autem na Jižní spojku.

Plocha bytu celkem (dle OZ) 23,2 m2, interiér 21,3 m2, terasa/předzahrádka 13,79 m2.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.orelska13.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35285
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    23 m²
  • Terasa
    14 m²
  • Celková plocha
    37 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Informace o projektu
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.