Informace

Byt, 3+kk

Moderní byt s terasou poskytující výhled do zeleně je umístěn ve 3. podlaží rezidenčního komplexu Central Park, s nonstop recepcí, podzemním parkováním, výtahem, ostrahou a kavárnou v místě s kompletními službami a velmi rychlým dosahem centra. Projekt se nachází v těsné blízkosti parku Parukářka.

Plocha bytu je rozdělena na obývací pokoj s kuchyní, hlavní ložnici s en-suite koupelnou, druhou ložnici, koupelnu, vstupní halu a komoru s přípojkou na pračku. Ze všech pokojů je vstup na krytou terasu.

Vybavení zahrnuje velkoformátová hliníková okna „od podlahy ke stropu“ s vnitřními žaluziemi, dřevěné podlahy, bezpečnostní vstupní dveře, videotelefon a kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči. Vytápění z centrální kotelny. Kupní cena zahrnuje garážové stání a sklep. Obytný komplex má recepci, bezpečí obyvatel zajišťuje také ostraha, kamerový systém a vstup do domu na čip.

Rezidence Central Park od architektonického studia A69 získala ocenění Grand Prix architektů 2010 – Národní cena za architekturu. V blízkosti se nachází kavárny, potraviny, dětská hřiště, poliklinika nebo sportovní centrum s tenisovými kurty, fitness a saunou. Zastávky tramvají s mnoha spoji včetně nočních jsou jen pár kroků od domu, stanice metra linky A Želivského je vzdálena 4 minuty jízdy tramvají. Součástí komplexu je privátní upravený park, další rozlehlá zelená plocha na vrchu Parukářka je kousek od domu.

Interiér 107,83 m2, terasa 31,73 m2, sklep 7,4 m2

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33131
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    8 500 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    108 m²
  • Lodžie
    32 m²
  • Celková plocha
    140 m²
  • Parkování
    Garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.