Informace

Byt, 4+kk

Prakticky řešený klimatizovaný byt se 2 jižně orientovanými terasami a zimní zahradou je umístěn v nejvyšším, 5. podlaží moderního rezidenčního komplexu s podzemní garáží, nonstop recepcí, ostrahou, privátním udržovaným parkem a dětským hřištěm ve vnitrobloku. Vyhledávaná čtvrť Podolí nabízí dostatek zeleně, skvělou dopravní dostupnost a široké možnosti sportovního vyžití.

Vstupní úroveň tvoří hostinský pokoj s navazující zimní zahradou a slunnou terasou, dále předsíň, komora se šatnou a koupelna (masážní sprchový box, WC, umyvadlo, otopný žebřík). Ve 2. úrovni, přístupné po cca 6 schodech, se nachází obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na obě terasy, hlavní ložnice s francouzským oknem na terasu, 2. ložnice, koupelna (masážní vana, umyvadlo, otopný žebřík), samostatná toaleta a šatna s přípojkou na pračku a sušičku. Privátní zóna s ložnicemi je od společenské části oddělena chodbou.

Vybavení zahrnuje 3 klimatizační jednotky, kuchyňskou linku se spotřebiči AEG a Whirlpool, dřevěná eurookna, podsvícení podhledu obývacího pokoje, vestavěné skříně nebo tapety. Podlahy jsou dřevěné, laminátové a s dlažbou. K jednotce přísluší sklep a garážové stání.

Kousek od domu je autobusová zastávka, spoje staví u stanice metra Pankrác nebo zastávek tramvají (například Podolská vodárna či Pražského povstání). V pěším dosahu je mateřská i základní škola, několik restaurací, obchody, pošta, lékárna, dětská hřiště, fotbalový klub a sportovní areál. V blízkosti vede oblíbená cyklostezka podél Vltavy, nedaleko je plavecký stadion a Žluté lázně, jen pár minut autem golfový areál Hodkovičky. Procházkou lze dojít na Vyšehrad s rozlehlým parkem s mnoha tajemnými zákoutími a krásným výhledem do údolí řeky a na město.

Interiér 127,4 m2 (včetně zimní zahrady o 12,2 m2), terasa 31,6 a 7,5 m2, sklep 5,6 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32360
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    127 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Celková plocha
    166 m²
  • Parkování
    Garážové parkovací stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.