Informace

Byt, 3+kk

Zrekonstruovaný byt s prostorným balkónem, předzahrádkou a garážovým stáním je situovaný v přízemí moderního rezidenčního komplexu. Rezidence je umístěna v oblíbené lokalitě Prahy 6 – Dejvice s kompletní občanskou vybaveností, skvělým spojením do centra a v blízkosti zeleně.

Dispozici tvoří obývací pokoj s jídelnou, otevřenou kuchyní a jihovýchodně orientovaným balkónem, dále 2 ložnice (1. se vstupem na balkón, 2. s předzahrádkou), velká světlá koupelna (rohová vana, umyvadlo, WC, bidet, úložný prostor, přípojka na pračku a sušičku) a vstupní hala. Díky umístění domu ve svahu je obývací pokoj s balkónem a jednou ložnicí v úrovni 1.patra.

Byt prošel v r. 2015 rekonstrukcí (s výjimkou koupelny). Součástí vybavení jsou dubové podlahy, dřevěná eurookna, bezpečnostní (trezorové) vstupní dveře, vnitřní bezfalcové dveře rakouské značky DANA, bezúchytková kuchyňská linka na míru (dýha a lak) se spotřebiči Siemens, vinotékou, pracovní deskou z Technistone a s přípravou na filtraci vody a vestavěné skříně a další úložné prostory. Dále jsou zde podsvícené podhledy – v obývacím pokoji se zabudovaným audio systémem, a interiérové rolety (v ložnicích zatemňovací). Vytápění z centrální kotelny v domě. V ceně je zahrnuto rozšířené garážové stání s úložným prostorem a zděný sklep, který je hned za parkovacím místem. Kromě přístupu na balkón a předzahrádku je byt bezbariérový, podlahy nemají prahy.

V těsné blízkosti funguje supermarket, drogerie, restaurace a sportovní areál Juliska. V pěším dosahu je mateřská i základní škola a Dům dětí a mládeže. Rezidence je obklopena zelení, příjemné procházky jsou například v přírodní památce Baba s romantickou zříceninou a krásným výhledem na Prahu, na kole lze dojet do Stromovky, Šárky nebo k přívozu, který vede k oblíbené cyklostezce lemující pravý břeh Vltavy. Perfektní dopravní spojení zajišťují časté tramvajové a autobusové spoje (5 minut ke stanici metra linky A Dejvická) i vlaky (3 minuty k metru Nádraží Holešovice, 13 minut na Hlavní i Masarykovo nádraží). Místo má také výhodnou polohu pro cesty na letiště.

Interiér 85 m2, balkón 22 m2, předzahrádka 17 m2, sklep 3 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30817
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 057 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    85 m²
  • Balkon
    22 m²
  • Celková plocha
    107 m²
  • Zahrada
    17 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.