Informace

Byt, 3+1

Prostorný byt s vysokými stropy a zachovanými původními prvky se nachází v přízemí činžovního domu v historickém centru Prahy jen pár minut chůze od Národního divadla, nábřeží Vltavy a Žofína, v pěším dosahu tramvají a metra. Dispozičně i svou polohou v centru je nemovitost ideální pro investiční účely.

Dispozici tvoří jižně orientovaný obývací pokoj, plně vybavená kuchyň s jídelním prostorem, 2 ložnice (1. jižní, přístupná z obývacího pokoje, 2. severní), dále koupelna (s vanou), samostatná toaleta, komora a vstupní hala.

Interiér je po rekonstrukci. Na důstojnosti mu dodávají 4metrové stropy, velká špaletová okna, parkety a původní dvoukřídlé dveře. Vytápění plynovým kotlem. Dům má pěkně upravené společné prostory. Součástí kupní ceny je sklep.

Byt je umístěn v samém centru Prahy, v jednosměrné uličce bokem od rušných tříd. V pěším dosahu je velké množství restaurací, kaváren, barů a obchodů. Blízko je na náměstí Václava Havla u Národního divadla i na zelené ostrovy Střelecký a Žofín. Místo je skvěle dostupné MHD: zastávka tramvaje je vzdálena pár kroků, jen o malý kousek dále je stanice metra linky B Národní třída.

Interiér 102,8 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30205
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    103 m²
  • Celková plocha
    103 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.