Informace

Byt, 3+kk

Byt s veškerým komfortem rodinného domu včetně zahrady a garáže. Ve městě, přesto v těsném sepjetí s přírodou, s nerušeným výhledem na krásnou scenérii vinoucí se Berounky a širokého okolí. Inteligentní systém a zároveň důraz na přírodní prvky a soulad s Feng Shui.

Mezonetový byt tvoří 4. a 5. nadzemní podlaží viladomu o 3 jednotkách. V nižší úrovni se nachází jižně orientovaný obývací pokoj s balkonem a kuchyň s velkým oknem a vstupem do zahrady. Součástí podlaží je dále spíž, samostatná toaleta, koupelna se sprchou a vestavěná šatna. Patro přístupné po dubovém schodišti tvoří 2 ložnice, koupelna, kam ráno oknem pronikají sluneční paprsky, a komora s elektrokotlem a vzduchotechnikou.

Vybavení ve vysokém standardu zahrnuje mj. sálavý krb, kuchyňskou linku Häcker s pracovní deskou Technistone a se spotřebiči top řady (značek AEG, Falmec Pharo a Liebherr), koupelnové obklady z přírodního kamene, baterie Ritmonio, solitérní umyvadlo Agape Pear, vanu Kaldewei. Podlahy jsou dřevěné v kombinaci s betonepoxidovou stěrkou, celé spodní patro má podlahové vytápění (horní patro v koupelně). Inteligentní systém zahrnuje automatické ovládání oken, elektrických žaluzií a markýzy, dále 3zónové audio, vzduchotechniku s tichým chodem a zabezpečovací systém. K bytu patří část zahrady a společná velká úložná místnost. Parkování v samostatné garáži a na venkovním stání u zahrady (přímý vstup do domu po lávce).

Velice klidná lokalita přímo na kraji přírodního parku. V místě je veškerá občanská vybavenost: obchody, pošta, lékárna, mateřská a základní škola i gymnázium, vše vzdálené chvilku jízdy autem či autobusem MHD. K příjemnému a zdravému bydlení přispívá mnoho možností sportovního vyžití (síť cyklostezek, sportovní hala, koupací biotop, skatepark, minigolf). Spojení s centrem Prahy je přímé a rychlé (například vlakem 10 minut ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží, 18 minut na Hlavní nádraží).

Interiér 164 m2, balkon 8 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27849
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    164 m²
  • Balkon
    8 m²
  • Celková plocha
    172 m²
  • Parkování
    Parkování v samostatné garáži nebo na venkovním stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.