Informace

Byt 3 + kk, 8.NP, A08-A02, Comfort

Atraktivní byt 3+kk s terasou a výhledem na vzrostlými stromy lemovanou řeku je součástí nově vznikajícího rezidenčního projektu v dynamicky se rozvíjející části Holešovic. Kvalitně vybavené, moderní byty s ideální orientací na východ a západ nabídnou komfortní bydlení v širším centru Prahy, s výbornou dopravní obslužností a širokým výběrem kulturního, společenského i sportovního vyžití. Dokončení je plánováno na jaro 2018.

Dispozice tohoto bytu v 8. nadzemním podlaží zahrnuje obývací pokoj s přípravou pro kuchyňskou linku, jídelním prostorem a vstupem na terasu, ložnici, koupelnu s vanou a toaletou, komoru a chodbu.
Nadstandardní vybavení bude zahrnovat třívrstvé dubové podlahy Magnum, velkoformátovou dlažbu a obklady TechnoArt nebo Impronta, bezfalcové interiérové dveře Hanák s magnetickými zámky, okna s izolačními trojskly a venkovními elektricky ovládanými žaluziemi, koupelnovou sanitu a zařizovací předměty značky Hansgrohe, Laufen, Hüppe či Riho, přípravu pro klimatizaci a inteligentní ovládání domácnosti. V kupní ceně je zahrnut sklep a jedno parkovací stání v hlídané podzemní garáži.
Areál bude nabízet také upravený privátní park, fitness s výhledem na řeku či reprezentativní společenské prostory s možností pořádání oslav, BBQ a dalších akcí. K vysoké úrovni bezpečnosti pak přispěje centrální hlídaný vstup do objektu, recepce, 24/7 ostraha a kamerový systém.

V okolí projektu se nachází kompletní služby občanské vybavenosti - školky, školy, bezpočet kaváren a restaurací, obchody, fitness centra, golfové hřiště a další příležitosti k relaxaci i k aktivnímu odpočinku. 3 minuty chůze vzdálená zastávka tramvají poskytuje přímé spojení na nedaleké metro Vltavská, Palmovka a do centra.

Projekt zahrnuje jednotky o dispozicích 1+kk až 7+kk v různých podlažích. Pro více informací a kompletní přehled jednotek prosím kontaktujte naši kancelář.
Interiér 98,6 m2, terasa 14,5 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24923
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    98 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Celková plocha
    113 m²
  • Parkování
    Garážové parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.