Informace

Byt, 4+kk

Byt 4+kk se zahradou a 2 koupelnami v přízemí rezidenčního komplexu Tulipa Modřany obklopeného zelení, s privátním parkem, dětským hřištěm a 24h ostrahou.

Dominantou bytu je prostorný a světlý obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou se spotřebiči Wirlpool. Dále zde najdeme 3 ložnice, 2 koupelny (z toho jedna en-suite se sprchovým koutem a druhá společná s vanou), vstupní halu a technickou místnost s prostorem pro pračku a sušičku. Všechny pokoje mají přístup na zahradu s terasou, která je v exkluzivním využívání apartmánu.
K vybavení patří plovoucí podlaha v pokojích, dlažba v koupelnách, hale a tech. místnosti, dřevo na terase, dřevěné interiérové dveře i okna. Dostatek úložného prostoru zajišťují vestavěné skříně v hale a hlavní ložnici. V bytě nechybí bezpečnostní čidla, videotelefon, vchodové dveře v nejvyšším stupni bezpečnosti.

V ceně apartmánu je zahrnut sklep a 2 garážová parkovací stání, k dispozici je také kočárkárna. V domě je moderní výtah a také vrátnice.

Veškerá občanská vybavenost v místě. Centrum Prahy je dostupné v řádech minut autem i MHD (tramvajové/autobusové linky) či vlakem z nedaleké zastávky Praha-Modřany, 1km od domu se nachází prestižní British Prague School. Modřany a okolí nabízejí také rozmanité možnosti kulturního a sportovního vyžití - údolí Břežanského potoka s kopci Závist a Šance, Zámek Zbraslav, cyklistické stezky, tratě pro in-line bruslení, Aeroklub Točná, golfová hřiště v Hodkovičkách a Zbraslavi.

Interiér 90 m2, terasa 25 m2, zahrada 185 m2, sklep 2 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    18844
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    90 m²
  • Terasa
    25 m²
  • Celková plocha
    115 m²
  • Zahrada
    185 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.