Přehled jednotek

Informace

Pálavská brána

Pálava. Synonymum pro nekonečné vinohrady, slunce odrážející se ve vodní hladině Mušovských jezer, krajinu s typickým reliéfem. Nadprůměrné množství slunečných dnů, kvalitní vinařství, tradiční folklór i gastronomicky zajímavé podniky, cyklostezky, vodní sporty a rybaření. V tomto atraktivním mikulovském mikroregionu právě vzniká projekt rodinných domů Pálavská brána. Díky své jedinečné poloze u rakouských hranic jsou domy vhodné k rekreaci, trvalému bydlení i na investici. Termín dokončení II. čtvrtletí 2021.

O projektu
Pálavská brána je koncipována jako architektonicky kompaktní celek, který svým pojetím přirozeně zapadne do jihomoravské krajiny. 15 samostatných rodinných domů bude charakterizovat elegantní styl s jednoduchými liniemi, světlou fasádou a dřevěným obkladem.

Domy:
Půdorys každého domu tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyňskou linku, 2 ložnice, 2 koupelny s WC, šatna a předsíň. Z venkovní terasy povedou schody na střešní terasu. Jednotná plocha interiéru činí 84 m2, zahradní terasy 37 m2, střešní terasy 30 m2, pozemky s venkovním parkovacím stáním a kůlnou na uložení kol či zahradního nábytku jsou v rozmezí od cca 300 do 500 m2.
Standardem bude bezftalátová, ekologicky recyklovatelná vinylová podlaha (výběr z více dekorů), podlahové vytápění po celé ploše domu včetně koupelen, plastová okna v dekoru dřeva s vícekomorovým systémem a přípravou na předokenní elektrické žaluzie, bezfalcové interiérové dveře, velkoformátová designová dlažba Abitare Factory Sand, sanita Laufen a Hansgrohe, walk-in sprchový kout Hüppe, příprava na krb a na systém chlazení, elektrické vytápění a elektrický bojler na TUV.

Lokalita:
Obec Brod nad Dyjí se nachází na vinařské stezce pod Kraví horou u horní nádrže Nových Mlýnů. V obci funguje prodejna potravin, mateřská škola, kavárna, knihovna, dětské hřiště nebo venkovní posilovna, další občanskou vybavenost nabízí blízký Mikulov. Přímo od domu lze podnikat výlety a objevovat krásy chráněné krajinné oblasti Pálava a nedalekého Lednicko-valtickém areálu, v sousedních Pasohlávkách funguje aquapark a připravují se zde termální lázně. Místo je vzdálené necelou půlhodinu jízdy z Brna, 1,5 hodiny od Bratislavy a 2,5 hodiny z Prahy, cesta do Vídně zabere okolo jedné hodiny.

Pro více informací navštivte webové stránky projektu Pálavská brána.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    37675
  • Adresa
    Břeclav, Brod nad Dyjí
  • Parkování
    Venkovní stání
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.