Přehled jednotek

Informace

U DUCHA HOR

Vyjet si na hory, kdykoliv máte čas. Když chcete využít čerstvou bílou sněhovou pokrývku nebo naopak potřebujete uniknout z horkého města, zatoužíte po klidu a chcete slyšet jen šumící lesy a zurčící potoky. Pozorovat, jak se příroda na podzim ukládá ke spánku a na jaře probouzí. Nechcete trávit dlouhé minuty hledáním volného ubytování. Tady jste ve svém. V centru Harrachova, ve zcela novém bytovém domě u Ducha hor, vznikajícím na místě horského penzionu, kam se jezdilo lyžovat už v polovině minulého století. Dokončení je naplánováno na jaro 2022.

O projektu
Nízkoenergetický dům s výtahem a bezbariérovým přístupem poskytne celkem 18 jednotek, každá bude mít terasu nebo balkon. Výhled do zeleně a v zimě na zasněženou krajinu je zde samozřejmostí, která však nezevšední. Byty jsou rozloženy ve dvou nadzemních podlažích, přízemí je vyhrazeno pro moderní restauraci a další služby. Projekt má ideální polohu necelých 200 metrů od lanovky na Čertovu horu, v dosahu všech služeb včetně prodejny potravin nebo lékárny. V místě výstavby byl ve 20. století oblíbený horský penzion Duch hor, který v posledních letech fungoval jako nedůstojná tržnice a postupně chátral. O jeho dřívějším významu svědčí, že po něm byla pojmenována autobusová zastávka.

Byty:
Apartmány o dispozicích 1+kk až 4+kk mají velikost od 46 až do 102 m2. Jednotky budou předány v dokončeném stavu v kvalitním standardu, s přípravou na kuchyňskou linku a s kompletním sanitárním zařízením. Vybavení bude zahrnovat dvouvrstvé dřevěné podlahy značky Heth, interiérové dýhované dveře se světlou výškou 2200 mm, vstupní bezpečnostní protipožární dveře tř. III, plastová okna v barvě antracit s izolačními trojskly, sanitu značek Kaldewei, Grohe, Villeroy & Boch. Vytápění bude centrální, ohřev vody vlastním elektrickým bojlerem se 120l zásobníkem. Podkrovní místnosti budou mít přípravu na klimatizaci. K bytům je nutno dokoupit sklepní kóji, ideální k uskladnění kol, lyží a dalšího sportovního či dětského vybavení. Je také možné koupit jedno parkovací stání s přípojkou na dobíjecí stanici.

Lokalita:
Místo vzdálené necelé 2 hodiny jízdy z Prahy je pojmenované po hraběti Harrachovi, jednom z prvních propagátorů lyžování u nás. Patří mezi nejvýznamnější česká horská střediska a může nabídnout kompletní infrastrukturu, skvělé podmínky pro sportovní vyžití i relaxaci v průběhu celého roku. Ke zdejším zajímavostem patří sklářské a ski muzeum či Mumlavské vodopády. Přímo od domu půjde vyrazit na pěší i cyklistické túry, kousek je koupaliště i krytý bazén, lávka pro pěší přes říčku Mumlavu nebo Anenské údolí, které na jaře zbělá květy šafránu.

Více informací získáte na www.uduchahor.cz.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35220
  • Adresa
    Semily, Harrachov
  • Parkování
    Parkovací stání s přípojkou k dobíjecí stanici
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další developerské projekty v lokalitě

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.