Přehled jednotek

Informace

Orelská 13

Rezidence Orelská 13 přináší byty velké tak akorát, abyste si je snadno a rychle zvládli zařídit podle svých představ. Výchozí podmínky jsou přímo skvělé – nově zrekonstruovaný secesní dům s vnitroblokem plným zeleně, pečlivě renovovanými společnými prostory a chytře rozvrženými byty, které čekají na to, až jim dáte novou tvář. To vše v pulzující lokalitě pražských Vršovic, pár kroků od Vršovického náměstí nebo kultovní ulice Krymská.

Rekonstrukce secesního domu z roku 1911, který stojí v původní zástavbě pražských Vršovic tvoří 19 bytových jednotek – 15 bytů o dispozici 2+kk, dvě přízemní jednotky s vlastními zahrádkami, dva nově vestavěné podkrovní byty s terasami a samostatně stojící zahradní domek s vlastním pozemkem.
Během rekonstrukce bylo zachováno či obnoveno maximum z jeho secesního půvabu – špaletová okna, dvoukřídlé vstupní dveře, lodžiové stěny, schodišťové zábradlí a další. Došlo také k celkové sanaci stavby, instalaci nového výtahu, výměně veškerých rozvodů, vestavby podkroví a kompletní renovaci společných prostor.

Byty:
Byty v Orelské 13 jsou na prodej převážně ve stavu white walls (kolaudační minimum), tedy před dokončením finálních povrchů. Jsou tak ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí vytvořit osobitý domov.
Dva nově vestavěné podkrovní byty v industriálním stylu s galeriemi se nabízí kompletně dokončené v prémiovém standardu vč. klimatizace, kuchyňské linky nebo velkoformátových truhlářských prvků a vznikají podle návrhu renomovaného architektonického studia Rangherka 5.

Lokalita:

Drtivá většina evropských měst v sobě ukrývá onu pověstnou „cool čtvrť“, jejíž věhlas překračuje hranice. Právě takovou čtvrtí jsou pražské Vršovice. V poslední dekádě prochází dynamickou proměnou, za kterou stojí nejen městská část, ale i řada sousedských projektů a iniciativ. Nejzářivějším příkladem nové tváře Vršovic je ulice Krymská, kterou deník The New York Times označil za jednu z 12 nejoblíbenějších evropských ulic. Krymská i její okolí překypují ryze lokálními podniky – od bister, kaváren a domácích pekáren až po komorní kino, jógové studio a nejrůznější pop-up projekty. To vše se nachází jen pár minut chůze od rezidence Orelská 13, stejně jako půvabné Havlíčkovy sady s vlastní vinicí. Na opačné straně na vás zase čeká sportovní areál s bazénem nebo nákupní centrum. Tramvajová zastávka je vzdálená 250m od domu a do centra Prahy se dostanete za pár minut. Autem se zase snadno napojíte na Jižní spojku.

Pro více informací o projektu navštivte webovou stránku www.orelska13.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30605
  • Adresa
    Orelská, Praha 10, Vršovice
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.