Přehled jednotek

Informace

Vila Hodkovičky

V přírodě tak blízké, že ji můžete vnímat všemi smysly. Ve městě tak snadno přístupném, že jeho služby máte kdykoliv po ruce. V Praze není mnoho míst s tak uvolněnou atmosférou a bohatým komunitním životem. Ve svahu nad Vltavou, na okraji půvabné rezidenční čtvrti vzniká Vila Hodkovičky – elegantní bytový dům, kde kultura bydlení nekončí dveřmi do bytu. Projekt byl zkolaudován.

Butikový projekt je představitelem nového trendu v bydlení, tzv. city housing, který je fúzí rodinného bydlení a bytových jednotek v kompaktní zástavbě. Budovu pohodlně usazenou v zeleni mezi vilami navrhlo studio P6PA+Architects. Tvoří ji dvě vzájemně se doplňující části: dominantní sekce s výtahem a 10 byty na 5 podlažích a subtilnější trakt se 3 mezonetovými byty typu townhouse. Viladům má vlastní, vzrostlými stromy ohraničenou zahradu.

Byty:
Prosvětlené a komfortní byty mají podlahovou plochu od 41 do 104 m2 (1+kk až 3+kk). Každý townhouse nabídne dispozici 4+kk rozloženou na 2 podlažích. Byty jsou k prodeji v dokončeném stavu. Vybavení bude zahrnovat dřevěná okna o velikosti „floor-to-ceiling“ s trojskly, koupelny s velkoformátovou dlažbou, mosaikové obklady Durstone, sanitární zařízení Hüppe, Laufen a Grohe, podlahové vytápění, interiérové dveře Sapeli a bezpečnostní vstupní dveře. V současné době si může přesný standard zařízení zvolit klient sám, upravit lze i dispozice. Společnost Decoland Design Interiors nabízí zpracování návrhu klientských změn, pomoc s výbavou interiéru nového domova a slevu 35 000 Kč při pořízení nové kuchyně od značek Scavolini nebo Team 7.
Na obytné prostory v přízemí navazují až 150metrové privátní zahrádky. Možnost zakoupení parkovacího stání a sklepa za 450 000 Kč včetně DPH.

Lokalita:
Vilová čtvrt Hodkovičky patří k nejklidnějším částem Prahy. V okolních lesích, především v malebném údolí Zátišského potoka, lze trávit hodiny. Přímo pod svahem se vine cyklostezka, která vede ze Zbraslavi přes centrum až do Troji a dále na západ od Prahy. Další sportovní vyžití nabízí blízké sportovní areály a golfový klub. V těsné blízkosti vily je mateřská i základní škola a dětské hřiště. V krátké dojezdové vzdálenosti je velké nákupní centrum. Jen pár minut chůze od domu staví tramvaj, která jede 20 minut na Václavské náměstí. V docházkové vzdálenosti je i zastávka autobusů a vlakové nádraží Praha-Braník s rychlými a přímými spoji na Hlavní nádraží. Cesty autem usnadňuje nedaleký nájezd na Barrandovský most nebo na Pražský okruh.

Pro více informací navštivte webové stránky projektu www.vilahodkovicky.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29395
  • Adresa
    Na Lysinách, Praha 4, Hodkovičky
  • Parkování
    Možnost zakoupení parkovacího stání za 450 000 Kč
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.