Přehled jednotek

Informace

Řehořova 37

Představení:
Řehořova 37 je projekt revitalizace bytového domu z počátku 20. století s historizující fasádou v dynamicky se rozvíjející lokalitě Žižkova vzdálené několik minut tramvají od centra a pár minut chůze od vrchu Vítkov. Rekonstrukce zajistila novou střechu, stoupací vedení, rozvody topení a inženýrských sítí, plynovou kotelnu, nové vstupní dveře do domu i jednotek, instalaci výtahu a obnovu fasády. Bytové jednotky poskytují příležitost k vytvoření bydlení kompletně přizpůsobené potřebám kupujícího, co do dispozice, tak i povrchů a zařizovacích předmětů.

Byty:
Budova nabízí celkem 22 bytových jednotek o výměrách 29 m2 až 101 m2 a dispozičních řešeních 1+kk až 4+kk. Byty charakterizují vysoké stropy, některé mají krásné výhledy na Prahu a Pražsky Hrad a nebo původní zachované prvky jako jsou dvoukřídlé obložkové dveře. Byty jsou nabízeny k prodeji v původním stavu před rekonstrukcí s tím, že mají nové stoupací rozvody a elektřina je přivedena k hranici bytu. Půdní vestavbou nově vznikly v posledním patře 4 bytové jednotky, které jsou v nabídce ve stavu white walls, tj. před dokončením finálních povrchů.

Lokalita:
Řehořova 37 poskytuje vlastnosti moderního městského bydlení spočívající ve snadném a rychlém dosahu centra a současně možností aktivního odpočinku. Historické centrum města je vzdáleno několik minut tramvají a současně přímo pod domem vede cyklostezka a nedaleko se nachází několik parků: vrch Vítkov, Mahlerovy a Riegrovy sady. Samozřejmostí je plná občanská vybavenost včetně trendy kaváren a dobrých restaurací. Hlavní nádraží a tramvajová zastávka jsou v pěším dosahu a nedaleko se také nachází unikátní pěší tunel pod vrchem Vítkov, který spojuje Žižkov s Karlínem.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27381
  • Adresa
    Řehořova, Praha 3, Žižkov
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.