Přehled jednotek

Informace

Rodinné domy Jasanové údolí

Představení:
Prakticky řešené řadové domy a dvojdomy se zahradními apartmány v nově vznikajícím rezidenčním projektu v klidné obci nedaleko Prahy. Lokalita nabízí příjemné bydlení v oblíbené rekreační oblasti s vyhledávaným hotelovým rezortem, místem k odpočinku a možnostmi bohatého sportovního vyžití.

Domy:
Projekt zahrnuje celkem 14 mezonetových bytů v řadových domech či dvojdomech, o dispozicích 4+1 až 6+1. Užitné plochy se pohybují od 145 do 259 m2, pozemky náležící k jednotkám pak mezi 300 a 1 431 m2.
Momentálně se domy prodávají ve stavu 'dostavím si sám', tj. s hotovými nosnými stěnami, stropy, příčkami střechy, okny a fasádou. K dokončení jsou podlahy, omítky, rozvody instalací, zateplení střechy a další návazné práce.

Lokalita:
V poklidném městečku se kromě hotelového komplexu s fitness centrem a venkovními sportovišti nachází například také jezdecký klub. Veškerá občanská vybavenost včetně velkého nákupního centra je dostupná do 10 minut jízdy autem v nedalekých Průhonicích, škola je k dispozici ve Velkých Popovicích nebo Říčanech a školka v 1,5 km vzdálené sousední vsi. Přímo z obce se lze také dostat pohodlným autobusovým spojem ke stanici metra Opatov. Dojezdová vzdálenost do Prahy autem po dálnici D1 do 15 minut.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25636
  • Adresa
    Praha-východ
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.