Přehled jednotek

Informace

Zámecké zahrady

Představení:
V nově vznikající rezidenční mikrolokalitě v blízkosti CHKO
Český kras nabízíme k prodeji atraktivní pozemky s projekty na výstavbu moderních rodinných vil a domů, s možností relizace stavby developerem. Místo vyniká zejména poklidnou venkovskou atmosférou v blízkosti přírody, přesto však na dosah ruky od Prahy - pouhých 12 minut jízdy autem na Zličín, 15 minut na letiště a 25 minut do centra.


Pozemky:
Projekt nabízí pozemky umístěné v několika různých čtvrtích. V nich byly ve spolupráci s architektkou Barborou Škorpilovou vytvořeny ulice s alejemi stromů, okrasnými květináči a veřejným osvětlením i bezpečnostními prvky, jako jsou zvýšené křižovatky nebo zpomalovací prahy. Pozemky jsou kompletně zasíťovány inženýrskými sítěmi a oddělené od silnice chodníkem a travnatým pruhem.
Budoucí majitelé mohou využít projektů moderních vil od architekta Michala Žáčka ze studia Ateliér 2 a renomované architektonické kanceláře Ian Bryan Architects, včetně možnosti realizace stavby developerem. U vlastních návrhů bude vzhledem k zájmu zachování architektonického rázu lokality vyžadováno schválení developerem. Zakoupit lze rovněž některý z již hotových domů, které jsou nyní využívány coby vzorové vily.

Pro kompletní přehled volných pozemků prosím kontaktujte naši kancelář.

Lokalita:
Nespornou předností projektu je jeho umístění v atraktivní lokalitě povodí Berounky, s mnoha historickými i přírodními památkami v blízkém okolí. Přímo v obci nebo v jejím okolí můžete nalézt například vyhlášený golfový areál Albatross, který je členem European Tour Destination, dále zámek Vysoký Újezd, Koněpruské jeskyně či hrad Karlštejn. Cesta příměstským autobusem na metro a k nákupnímu centru Zličín trvá 28 minut.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24358
  • Adresa
    Beroun, Vysoký Újezd
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.