Přehled jednotek

Informace

Zelené město 2

Představení:
Atraktivní rezidenční projekt nabízí světlé a moderní byty s terasami nebo balkony, s výhledy do zeleně a prakticky řešenými dispozicemi. Výhodné umístění mezi revitalizovaným parkem Třešňovka a Malešickým lesem činí z projektu lukrativní bydlení v příjemném a klidném prostředí, přesto však na dosah kompletních služeb a v rychlé dostupnosti do centra Prahy.


Byty:
Projekt zahrnuje celkem 342 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk, s výměrami mezi 37 a 144 m2. Všechny jednotky mají vlastní terasy či balkony, byty v přízemí nabízejí také privátní zahrady.
Standardy zahrnují třívrstvé dřevěné podlahy Kahrs nebo laminátové podlahy značky Wineo, velkoformátové či mozaikové dlažby a obklady, koupelnovou sanitu a baterie značek Grohe a Connect. Součástí dodávky není kuchyňská linka. Ke každé jednotce je třeba dokoupit parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóji.

Lokalita:
Projekt se nachází ve velice klidném a tichém prostředí v přímém sousedství upraveného parku. Lokalita nabízí výbornou vybavenost i dostupnost do centra Prahy - v blízkosti se nachází 3 mateřské školy, základní a střední škola, cyklostezka, dětská hřiště, obchody, zastávka autobusu se spojením 10 minut ke stanici metra.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24186
  • Adresa
    Učňovská, Praha 9, Hrdlořezy
  • Parkování
    Parkovací stání nutno dokoupit za příplatek
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.