Přehled jednotek

Informace

Marina Island

Představení:
Atraktivní rezidenční projekt s výhledem na stromy lemovanou řeku v dynamicky se rozvíjející části Holešovic nabízí kvalitně vybavené, moderní byty s terasami a ideální orientací na východ a západ. Projekt Marina Island představuje komfortní bydlení v širším centru Prahy, které bude splňovat nejvyšší nároky na rezidenční segment, společně s výbornou dopravní obslužností a širokým výběrem kulturního, společenského i sportovního vyžití.

Byty:
Marina Island nabídne jednotky tří typů. Townhouse jako zahradní apartmán se soukromou garáží s přímým vstupem do interiéru evokuje bydlení v rodinné vile. Označení Penthouse nesou luxusní byty v nejvyšším podlaží, s prosklenými stěnami a až 5,5 metru vysokými stropy. Nadstandardně řešené byty ve 2. až 11. podlaží naleznete v portfoliu pod názvem Comfort. Všechny jednotky mají vlastní terasy a příjemný výhled na řeku a na město.
Nadstandardní vybavení bude zahrnovat třívrstvé dubové podlahy Magnum, velkoformátovou dlažbu a obklady TechnoArt nebo Impronta, bezfalcové interiérové dveře Hanák s magnetickými zámky, okna s izolačními trojskly a venkovními elektricky ovládanými žaluziemi, koupelnovou sanitu a zařizovací předměty značky Hansgrohe, Laufen, Hüppe či Riho, přípravu pro klimatizaci a inteligentní ovládání domácnosti. Za odpovídající příplatek lze dokoupit parkovací stání v hlídané podzemní garáži a sklep.
Areál bude nabízet také upravený privátní park, fitness s výhledem na řeku či reprezentativní společenské prostory s možností pořádání oslav, BBQ a dalších akcí. K vysoké úrovni bezpečnosti pak přispěje centrální hlídaný vstup do objektu, recepce, 24/7 ostraha a kamerový systém.

Dokončení I. etapy je plánováno na jaro 2017.
Dokončení II. etapy je plánováno na jaro 2018.

Lokalita:
V okolí projektu se nachází kompletní služby občanské vybavenosti - školky, školy, bezpočet kaváren a restaurací, obchody, fitness centra, golfové hřiště a další příležitosti k relaxaci i k aktivnímu odpočinku. 3 minuty chůze vzdálená zastávka tramvají poskytuje přímé spojení na nedaleké metro Vltavská, Palmovka a do centra.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23826
  • Adresa
    Sanderova, Praha 7, Holešovice
  • Parkování
    Parkovací stání v podzemní garáži za příplatek
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.