Přehled jednotek

Informace

Vily Jesenice

Představení:
Nový rezidenční projekt prakticky řešených rodinných vil na okraji obce Jesenice. Kvalitně vybavené domy s velkými zahradami se nachází na velmi klidném místě blízko místní školy a stromy lemovaného rybníka, v dochozí vzdálenosti kompletních služeb a jen 15 minut jízdy od nejbližší stanice metra.

Domy:
Projekt zahrnuje celkem 18 domů tří typů lišících se vnitřním uspořádáním, se shodnou dispozicí 6+1 a užitnou plochou 214 až 219 m2, včetně nadstandardně koncipované vily 7+1 o užitné ploše 273 m2. Každý dům má vlastní garáž s elektricky ovládanými vraty a přímým vstupem do interiéru.
Vily jsou nabízeny ve třech standardech - shell&core, Standard a Individual Luxus. Prezentované ceny zahrnují dokončení v nejvyšší úrovni - dřevěné dvouvrstvé podlahy v obytných místnostech, marmoleum a keramická dlažba, velkoformátová hliníková okna a odolná plastová okna, hliníkové bezpečnostní vstupní dveře, sanita Jika, EZS, videotelefon, dřevo massaranduba na terasách, dálkově ovládaná vstupní brána a garážová vrata. Možnost volby způsobu vytápění před dokončením - plyn, elektřina, tepelné čerpadlo. Po dohodě s developerem a odpovídající úpravě kupní ceny lze dokončit též v nižším standardu, případně ponechat dům ve stavu shell&core. Více informací v kanceláři.
Dokončení a kolaudace domu se uskuteční do 4 měsíců od podpisu smlouvy mezi majitelem a kupujícím.
Fotografie pocházejí ze vzorové vily, dokončené v nejvyšším nabízeném standardu.

Lokalita:
V obci se nachází mateřské a základní školy, hřiště, plavecký bazén, obchody, restaurace, lékárna. Velmi klidná lokalita s vynikající dopravní dostupností, kterou v budoucnu ještě zlepší plánovaná linka metra D.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23725
  • Adresa
    Praha-západ, Jesenice
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.