Informace

Rodinné domy Ivanovice

Projekt byl úspěšně doprodán.

Soubor komfortních rodinných domů uprostřed přírody v brněnské městské části Ivanovice. Nově vznikající projekt je ideální volbou pro rodiny, které preferují klidné bydlení stranou městského shonu, a přesto v rychlém dosahu centra. Příjemná lokalita sousedící s lesem vytváří výjimečné prostředí skýtající benefity, jako je soukromí, příjemná atmosféra a bohaté možnosti volnočasového vyžití.

Domy:
Projekt nabídne celkem 27 nízkoenergetických domů tří typů lišících se dle celkové užitné plochy. Užitné plochy se pohybují od 136 m2 do 222 m2. Vnitřní uspořádání je v základu navrhované jako 4+kk nebo 5+kk s možností klientských změn. Ke všem variantám domů budou k dispozici dvě dlážděná parkovací stání, k variantě A navíc garáž pro dva vozy.
Domy budou ideálně orientovány na východ/západ. Volit lze mezi dvěma typy provedení, Standard a Komfort, s předáním ve stavu white walls, tj. k dokončení finálních povrchů a zařizovacích předmětů dle individuálních představ a vkusu nových majitelů. Dodávané vybavení bude zahrnovat plastová okna, podlahové vytápění plynovým kotlem, teplovodní kotel nebo elektrický bojler pro ohřev vody.

Lokalita:
Ivanovice jsou oblastí s nejčistším životním prostředím v okresu Brno-město a sousedí na východní i západní straně s lesy. Lokalita bude propojena chodníkem s přírodním parkem Baba a městským parkem, a bude tak poskytovat dostatek příležitostí k relaxaci i sportu. Přímo v Ivanovicích se nachází základní občanská vybavenost – nově zrekonstruovaná mateřská škola, supermarket, několik restaurací nebo squashová hala. Kompletní služby jsou k dispozici v sousedních Řečkovicích, které jsou snadno dostupné v řádu minut autobusem MHD. Svitavský přivaděč zajišťuje velmi dobré dopravní spojení s centrem města, stejně jako s nájezdem na dálnici D1.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22303
  • Adresa
    Hatě, Brno, Brno - Ivanovice
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.