Přehled jednotek

Informace

Slunečné domy u Mušova

Projekt úspěšně doprodán.

Uzavřený soubor nízkoenergetických rodinných domů s dalekými výhledy do malebné přírody mikulovského mikroregionu. Nově vznikající projekt situovaný na východním okraji Brodu nad Dyjí je charakterizován vysokým komfortem poskytovaných služeb, příjemnou atmosférou spojenou s tolik vyhledávaným soukromím, a především maximálním využitím místního slunečného počasí. Tyto benefity ve spojení s dalšími specifiky oblasti, jako je skvělé víno, bohaté možnosti cykloturistiky, rybaření a procházek nejkrásnější přírodní lokalitou jižní Moravy, činí z projektu ideální volbu pro ty, kdo vyhledávají pohodlí a zároveň aktivní styl života. Plánované dokončení v prosinci 2018.

Domy:
Projekt nabídne celkem 13 jednopodlažních domů o dispozicích 2+kk, 3+kk a 4+kk, s prostornými střešními terasami a celkovou užitnou plochou od 107 do 146 m2. Ke všem domům bude k dispozici dlážděné parkovací stání a venkovní úložný prostor, k dokoupení bude nabídnuto také 5 individuálních vinných sklípků umístěných přímo v areálu. Majitelé domů budou moci využívat venkovního bazénu s plochami pro opalování, infra sauny, půjčovny sportovních potřeb a reprezentativního vinného sklepa, jehož součástí budou osobní kóje pro archivaci vína. Uzavřený areál opatřený kamerovým systémem bude přístupný přes recepci.
Díky své jedinečné poloze bude projekt vhodný kromě trvalého bydlení také k investici s návratností 7-10 let. Analýza předpokládané výnosnosti k dispozici na vyžádání.
Standardy vybavení budou zahrnovat keramickou velkoformátovou dlažbu, přípravu pro napojení na PCO, elektrické vytápění, vyhřívané podlahy a otopný žebřík v koupelně, plastová okna s izolačním trojsklem, dýhové interiérové dveře, vstupní dveře ve 3. stupni bezpečnosti, přípravu pro kuchyňskou linku a připojení osvětlovacích těles, kvalitní koupelnovou sanitu a zařizovací předměty, přípojku internetu a TV optický kabel, přípravu pro instalaci vířivky na střešní terase. Za odpovídající příplatek lze také zvolit variantu nadstandardního řešení, jako jsou dřevěná okna a dveře, EZS, podlahové topení a nášlapné vrstvy a zařizovací předměty dle vlastního výběru.

Lokalita:
Projekt bude realizován v bezprostřední blízkosti Mušovských jezer, v překrásné lokalitě zelených vinic a úrodných barevných polí, přímo navazující na CHKO Pálava tvořící společně s nedalekým Lednicko-valtickým areálem nejvýraznější přírodní dominantu jižní Moravy. Úroveň tohoto rychle se rozvíjejícího regionu zvedá mj. množství nově vznikajících výletních kaváren, restaurací a penzionů zaměřených na tradiční i moderní gastronomii a kvalitní servis. V sousedních Pasohlávkách, již nyní disponujících novým rozlehlým aquaparkem, vyrostou v nadcházejících letech termální lázně evropského významu. Brod nad Dyjí se nachází pouhých 15 minut jízdy od Mikulova s kompletní občanskou vybaveností a 35 minut od Brna.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22253
  • Adresa
    Břeclav, Brod nad Dyjí
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    B

Lokalita

Okolí nemovitosti

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.