Letňany Lagoon

Plavecké bazény a koupaliště v Praze

Aquacentrum Letňany Lagoon, které je mezi návštěvníky známé jednoduše jako „Laguna“, je již od svého uvedení do provozu v roce 1999 oblíbeným víceúčelovým komplexem.

V ceně vstupného do bazénu je využití 25 metrů dlouhého krytého bazénu, 86 metrů dlouhého toboganu, dvou masážních bazénků s teplotou vody 31°C a dětského brouzdaliště. Součástí komplexu je také relax centrum Nirvana s finskou saunou, parní kabinou a whirlpoolem se slanou vodou o teplotě 36°C. Místní fitness centrum disponuje špičkovými aerobními a posilovacími trenažéry značky Technogym a posilovacími stroji StairMaster. Aquacentrum Letňany Lagoon nabízí také aqua aerobic pro ženy a možnost využití vertikálního a horizontálního solária. V prodeji jsou také permanentní karty do všech částí aquacentra. O víkendu jsou bazén a Relax Nirvana otevřeny od 9, resp. 10 hodin do 22 hodin, otevírací hodiny během pracovního týdne najdete na webové stránce aquacentra uvedené níže. V přízemí objektu se nachází občerstvení, které je přístupné jak z vestibulu recepce, tak z bazénové haly.

Vstup do celého objektu je bezbariérový. Akvapark je snadno dostupný městskou hromadnou dopravou, a to buď linkami ze stanice metra C Letňany, ze stanic metra B Palmovka a Českomoravská nebo bezplatně autobusy Tesco. Přímo před objektem je k dispozici parkoviště.

V sousedství

  • Adresa
    Tupolevova 665,Praha 18 –Letňany
  • Web
    www.letnanylagoon.cz

Další plavecké bazény a koupaliště v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.