Infrakabiny Physiotherm

Sauny a vířivky

Rakouská společnost Physiotherm GmbH vyrábí infračervené kabiny od roku 1995 a vsoučasnosti je lídrem ve svém oboru. Jejich jedinečnost spočívá vpatentované technologii Lava Tech, kdy celá procedura probíhá při nízkých teplotách do 40 stupňů Celsia. Při vývoji infrakabin společnost Physiotherm spolupracuje s odbornými lékaři a specialisty voblasti rehabilitace a regenerace.

Společnost Physiotherm GmbH založil Luis Schwarzenberger poté, co sám vyzkoušel léčebné účinky infračerveného záření. Teplo z infračerveného záření je absorbováno povrchem těla a je rozváděno pomocí krevního oběhu. K intenzivnímu pocení dochází při výrazně nižší teplotě než ve finské sauně. Tento způsob prohřívání organismu je tělu přirozený, šetrný a bezpečný. Používání infrakabin vede ke zmírnění bolesti svalů, zlepšení krevního oběhu, snížení stresové zátěže, posílení imunitního systému a k dalším blahodárným procesům ve vašem těle.

Infrakabiny Physiotherm vynikají vysokou kvalitou zpracování, nízkou spotřebou energie a jako jediné mají celoživotní záruku na technologii. Jsou vhodné jak do wellness a fitness center, tak pro soukromé využití do domácnosti. Showroom infrakabin Physiotherm můžete navštívit v Říčanech u Prahy.

  • Adresa
    Černokostelecká 113/51,Říčany
  • Telefon
  • Web
    www.physiotherm.cz

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.