Sortim

Dveře a okna

Kvalitu pro váš interiér či stavbu zajistí pražská společnost Sortim, která vám dodá dveře, podlahy, laky a oleje, deskoviny, nářadí a stroje a mnoho dalších potřebných věcí, které tak můžete pohodlně nakoupit na jednom místě.

Vzorkovnu společnosti Sortim najdete již od založení společnosti v roce 1993 v pražských Holešovicích, kde můžete od pondělí do soboty vybírat z aktuálního sortimentu vystaveného na ploše 600 m2. Vysoký standard prodeje je zajištěn mimo jiné díky odbornosti a zkušenosti personálu, který vám zde nabídne zboží v různých cenových relacích. Pokud budete kupovat větší množství produktů určených na stavbu nebo celkovou renovaci domu, můžete se těšit na výrazné slevy. V oblasti dveřních systémů můžete vybírat interiérové dveře a zárubně rakouské značky Dana a to v dýhovaném, proskleném, lakovaném, celomasivním a jiném provedení, interiérové a vchodové dveře a zárubně značky Porta Doors, která k výrobě používá suroviny a materiály ohleduplné k přírodě nebo exkluzivní dveře a zárubně americké značky Jeld-Wen, největšího výrobce dveří na světě. Pokud kladete důraz na úsporu místa, může vás zajímat nabídka posuvného kování švýcarské značky Eku určeného pro posuvné dveře.

Využít můžete cenové kalkulace zdarma, kterou pro vás zaměstnanci společnosti Sortim připraví do 24 hodin od vašeho zadání požadavků v online formuláři.

  • Adresa
    Holešovice - přístav č.p. 19,Praha 7
  • Telefon
  • Web
    www.sortim.cz

Další dveře a okna

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.